Mesajul Primarului

Stimate Doamne, Stimați Domni,

Adresez salutul meu călduros tuturor celor care vizitează aceasta pagină web, iar din partea comunității pe care o reprezint, vă urez bun venit.

Ideea de a construi acest site oficial al Comunei Smîrdan a apărut din dorinta de a fi cat mai aproape de locuitorii acestei comune, de a le putea transmite care sunt obiectivele noastre pentru viitor, ceea ce noi ne-am propus să realizăm, de a-i invita să participe la procesul administrativ, la luarea deciziilor intr-un mod deschis şi corect.

Scopul acestui website este de a duce imaginea Comunei Smîrdan in mintea şi sufletul fiecărui vizitator.

Ne-am propus, impreună cu colegii cu care conlucrez, să transpunem peste tot in lume, trecutul şi prezentul localităţii, pentru a-i deschide viitorul şi a-i promova imaginea.

Dorinţa mea este de a recompensa  in acest fel increderea acelor oameni care şi-au dorit să le reprezint interesele. Celor plecaţi peste hotare, prin intermediul acestei pagini web, o parte din satul natal va patrunde in sufletul lor, aducandu-le mai aproape “casă”.

Vreau ca aceasta pagină să nu fie un simplu bilanţ al activitaţii administrative, plin de cifre şi date, pentru ca eu cred ca faptele vorbesc de la sine, principala mea preocupare in tot acest timp de cand m-aţi ales să vă reprezint a fost gospodarirea cat mai eficientă a comunei, a bugetului local şi nu in ultimul rând, bunastarea locuitorilor Comunei Smîrdan.

Am incercat să aduc periodic un suflu nou in viaţă locuitorilor Comunei Smîrdan reusind in acest fel să stimulez capacitatea de adaptare a cetăţenilor la cultura schimbării.

Consider importanta participarea publică la tot ceea ce inseamna acţiuni organizate de autorităţile locale. Sunt mulţumit că am reuşit să induc simţul raspunderii, al eficienţei şi al toleranţei şi să trezesc setea şi nevoia unui trai mai bun. Prin obiectivele indeplinite am dus la creşterea calităţii vieţii şi la o permanenta dorinţa de gospodarire eficientă.

Stimaţi vizitatori ai acestui site, răsfoind informaţiile şi imaginile despre Comuna Smîrdan, vă invit să ne cunoasteţi comuna, să vă plimbaţi pe malul Dunarii, să ne fiţi alături de sărbatori şi să fiţi partenerii noştri.

Stimaţi locuitori ai Comunei Smîrdan, vă asigur ca voi fi reprezentantul dvs. in toate intâlnirile mele. Vă ofer acest website ca o apropiere de autorităţile locale, ca un permanent partener de incredere şi dialog şi ca o oportunitate de a face cunoscută comuna noastră tuturor.

Cu cele mai alese gânduri,

PRIMARUL COMUNEI SMÎRDAN,

VASILE – PETRICA MARCULESCU